’t Foksel weer open vanaf zaterdag 4 juli

Lang hebben we er met zijn allen op moeten wachten, maar we hebben nu eindelijk zicht op een voorzichtige en veilige terugkeer naar een wat normaler leven. We vinden het heel fijn jullie te kunnen melden dat we dus ook kunnen en mogen gaan werken aan de herstart van een aantal van onze verenigingsactiviteiten!

HAPPY HOUR
Vanaf aanstaande zaterdag 4 juli 2020 kunnen we, nog wel onder veel beperkende maatregelen, weer ons wekelijkse Happy Hour (16.00 tot 19.00 uur) organiseren!

Ons clubhuis, ’t Foksel is volgens het protocol van de Koninklijke Horeca Nederland ingericht en “Corona proef” gemaakt. Onze barmedewerkers/vrijwilligers zijn bekend met alle maatregelen en verplichtingen die door RIVM en Overheid zijn opgelegd.
Wij moeten jullie vragen je aan de volgende regels te houden:

  • Volg de aanwijzingen van onze barmedewerkers en vrijwilligers op.
  • Houd 1,5 meter afstand tot andere gasten en de medewerkers.
  • Aan een tafel mogen maximaal 2 personen of een gezamenlijke huishouding die uit meer personen bestaat, binnen 1,5 meter van elkaar zitten.
  • Aan de bar mogen maximaal 2 personen of een gezamenlijke huishouding die uit meer personen bestaat, binnen 1,5 meter van elkaar zitten.
  • Op het terras mag je alleen zitten, niet staan.

Bedenk je dat onze barmedewerkers vrijwilligers zijn, die alleen maar zo goed mogelijk doen wat er van ze gevraagd wordt en realiseer je dat wij als watersportvereniging zelf verantwoordelijk zijn voor het adequaat uitvoeren van de regels en dat ons, bij nalatigheid, een boete van 4.000 euro kan worden opgelegd!

WEDSTRIJDZEILEN

Onze wedstrijdcommissie werkt hard aan een zo spoedige mogelijke start van het wedstrijdzeilen. Hou de website in de gaten.