Nek aan Nek 2023

De nek aan nek is een laagdrempelige solo, duo of multi handed tweedaagse Wedstrijd van Huizen naar Hoorn en terug. De tocht kan ook als toertocht worden gevaren.

Datum

De Nek aan Nek 2023 wordt dit jaar gevaren op zaterdag 24 en zondag 25 juni.

Klassen en handicap

De Nek aan Nek wordt gevaren in 3 wedstrijdklassen of als toertocht.

Schepen kunnen zich Solo, Dual, of multihanded inschrijven (onder SW handicap) voor de wedstrijd of als deelnemer aan de toertocht via het onderstaand inschrijfformulier.

Verloop van de wedstrijd

Zaterdag 24 juni om 10:00 wordt er gestart richting Hoorn. In Hoorn kan men op eigen initiatief een ligplaats kiezen (Letop er is dit weekend ook een triatlon in de haven) het avondeten is eveneens op eigen initiatief.

Op een nader te bepalen tijdstip zal er een kort palaver voor de start en het verloop van de wedstrijd op zondag worden gehouden. Als de schepen verspreid liggen zal dit via whatsapp plaatsvinden.

Zondag 25 juni wordt er om 09:00 gestart en via de in de wedstrijdbepalingen beschreven baan naar huis gevaren. Helaas is er dit jaar geen mogelijkheid tot het organiseren van een BBQ. We proberen op een nader te bepalen tijdstip onder het genot van een eigen meegebracht drankje de prijsuitreiking op de jachthaven te organiseren.

Klasse

N Single handed

E Double handed

K Multi handed

Of als toertocht

Palaver:
Hoorn: op een nader te bepalen tijdstip op zaterdagavond 24 juni.

Overnachting:

De overnachting dient door de deelnemers zelf geregeld en betaald te worden

Kosten wedstrijd

Inschrijvingskosten: € 15.00

Eten:

Eten op zaterdag is op eigen gelegenheid,

Inschrijven

Inschrijven voor de nek aan nek  kan hier: Inschrijven. Vergeet als dit de eerste wedstrijd van het seizoen is niet om een meetbrief aan te vragen via de volgende link SW Aanvraag 2023. Het inschrijfgeld voor de wedstrijd van 15 euro kan worden voldaan op IBAN rekening: NL08RABO0329976451
t.n.v. WSV AVOH o.v.v. Nek 2023 en scheepsnaam

De inschrijving sluit woensdag 21 juni.

Wedstrijdreglement:

Deze wordt uiterlijk 1 week voor de wedstrijd gepubliceerd.

Zie voor het wedstrijdreglement de pagina wedstrijddocumenten 2023. Eventuele aanpassingen op het reglement zullen worden gepubliceerd op de mededelingen Nek aan Nek 2023 pagina.