Aankondiging Nek aan Nek 2022

De nek aan nek is een laagdrempelige solo, duo of multi handed tweedaagse Wedstrijd van Huizen naar Hoorn en terug. De wedstrijd kan ook als toertocht worden gevaren.

Datum

De Nek aan Nek 2022 wordt dit jaar gevaren op zaterdag 25 en zondag 26 juni.

Klassen en handicap

De Nek aan Nek wordt gevaren in 3 wedstrijdklassen of als toertocht.

Schepen kunnen zich Solo, Dual, of multihanded inschrijven (onder SW handicap) voor de wedstrijd of als deelnemer aan de toertocht via het onderstaand inschrijfformulier.

Verloop van de wedstrijd

Op vrijdag 24 juni om 20:00 is er een fysiek palaver in het Foksel). Hier wordt de te varen baan, motor gebruik bij de brug en eventuele in kort momenten besproken. Net als de mogelijkheid om deel te nemen aan een communicatie Whatsappgroep.

Zaterdag 25 juni om 10:00 wordt er gestart richting Hoorn. In Hoorn kan men op eigen initiatief een ligplaats kiezen (jachthaven, verenigingshaven, gemeente haven of ankeren in de kom. Ook het avondeten is op eigeninitiatief. Bij de WSV Hoorn (Restaurant de Loods) is er de mogelijkheid een maaltijd te nuttigen (op tijd reserveren wordt geadviseerd. Klik hier voor de website van WSV Hoorn.

Op een nader te bepalen tijdstip zal er een kort palaver voor de start en het verloop van de wedstrijd op zondag worden gehouden. Als de schepen verspreid liggen zal dit via whatsapp plaatsvinden.

Zondag 27 juni wordt er om 09:00 gestart en via de in de wedstrijdbepalingen beschreven baan naar huis gevaren. Daar is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de BBQ (aangeven op het inschrijf formulier)
De kosten bedragen 12,50 en kunnen per pin op zondag worden voldaan in het Foksel (het bedrag voor de BBQ SVP niet overmaken.

Klasse

N Single handed

E Double handed

K Multi handed

Palaver:

Foksel: vrijdag 24 juni 20:00
Hoorn: op een nader te bepalen tijdstip op zaterdagavond 25 juni.

Overnachting:

De overnachting dient door de deelnemers zelf geregeld en betaald te worden

Kosten wedstrijd

Inschrijvingskosten: € 15.00

Eten:

Eten op zaterdag is op eigen gelegenheid,

Op zondag is er de mogelijkheid deel te nemen aan een BBQ Kosten 12.50 euro p.p. aan te geven op het inschrijf formulier en te betalen in het Foksel middels PIN (Dit bedrag S.V.P. niet digitaal overmaken.

Inschrijven

Inschrijven voor de nek aan nek en de BBQ kan hier: Inschrijven. Het inschrijfgeld voor de wedstrijd van 15 euro kan worden voldaan op IBAN rekening: NL08RABO0329976451
t.n.v. WSV AVOH o.v.v. Nek 2022 en scheepsnaam

De inschrijving sluit woensdag 22 juni.

Wedstrijdreglement:

Deze wordt uiterlijk 1 week voor de wedstrijd gepubliceerd.

Zie voor het wedstrijdreglement de pagina wedstrijd documenten 2022. Eventuele aanpassingen op het reglement zullen worden gepubliceerd op de wedstrijdmededelingen Nek aan Nek 2022.