Update 19-6 Nek aan Nek 2021

De Nek aan Nek 2021 gaat dit jaar door op zaterdag 26 en zondag 27 juni.

De Nek aan Nek wordt gevaren in 3 wedstrijdklassen of als toertocht.

Schepen kunnen zich Solo, Dual, of multihanded inschrijven voor de wedstrijd of als deelnemer aan de toertocht via het onderstaand inschrijfformulier.

Op vrijdag 25 juni om 20:00 is er een fysiek palaver in het Foksel (met inachtneming van de dan geldende coronamaatregelen). Hier wordt de te varen baan, motor gebruik bij de brug en eventuele in kort momenten besproken. Net als de mogelijkheid om deel te nemen aan een communicatie Whatsappgroep.

Zaterdag 26 juni om 10:00 wordt er gestart richting hoorn. In hoorn kan men op eigen initiatief een ligplaats kiezen (jachthaven, verenigingshaven, gemeente haven of ankeren in de kom. Ook het avondeten is op eigeninitiatief. Bij de WSV Hoorn (Restaurant de Loods) is er de mogelijkheid een maaltijd te nuttigen (op tijd reserveren wordt geadviseerd. https://www.wsvh.nl/vereniging/bar-commissie/

Op een nader te bepalen tijdstip zal er een kort palaver voor de start en het verloop van de wedstrijd op zondag worden gehouden. Als de schepen verspreid liggen zal dit via whatsapp plaatsvinden.

Zondag 27 juni wordt er om 09:00 gestart en via de tijdens het palaver vast gestelde baan naar huis gevaren. Daar is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de BBQ (aangeven op het inschrijf formulier)

Klasse

N
Singlehanded

E
Doublehandled

K
Multihandled meer dan 2 opvarende

Handicap

Als basis voor het SW-cijfer geldt het SW-certificaat. De wedstrijdcommissie van de WSV AVOH is ten alle tijde bevoegd om het SW-cijfer zelfstandig bij te stellen.

Als aanvulling hierop zijn de volgende Nek-handicaps van toepassing :

N-klasse, gezeilde tijd x 100%,

E-klasse, gezeilde tijd x 102%,

K-klasse, gezeilde tijd x 103%.

Palaver:

Foksel: vrijdag 25 juni 20:00
Hoorn: op een nader te bepalen tijdstip op zaterdagavond 26 juni.

Overnachting:

De overnachting dient door de deelnemers zelf geregeld en betaald te worden

Eten:

Eten op zaterdag is op eigen gelegenheid,

Op zondag is er de mogelijkheid deel te nemen aan een BBQ Kosten 12.50 p.p. aangeven op het inschrijf formulier en te betalen in het Foksel.

Inschrijven

Inschrijven voor de nek aan nek en de BBQ kan via onderstaand formulier. Het inschrijf bedrag van 15 euro kan worden voldaan op IBAN rekening: NL08RABO0329976451
t.n.v. WSV AVOH o.v.v. Nek 2021 en scheepsnaam

De inschrijving sluit woensdag 23 juni.

Kosten
Inschrijvingskosten: € 15.00
Kosten BBQ: € 12.50

Wedstrijdreglement:

Zie voor het wedstrijdreglement het wedstrijdenboekje 2021. Eventuele aanpassingen op het reglement zullen 25 juni na het palaver worden gepubliceerd op deze en de wedstrijdmededelingen pagina.

Inschrijven


    Ik wil een startnummer ontvangenIk heb een startnummer